Luna

Ras: 
kruising
Geslacht: 
Teef
Geboortedatum: 
09-05-2011
Locatie: 
is nog in Spanje
Bijzonderheden: 
is al wat ouder
Status: 
Geplaatst
Plaatsingsdatum: 
29-08-2020

Luna heeft haar hele leven bij een mevrouw gewoond, samen met nog een hondje. Helaas sloeg het noodlot toe toen hun vrouwtje overleed. De familie van de vrouw heeft de hondjes naar het asiel gebracht. Ze missen het enorm om in een huis te wonen.
Ondanks dat Luna haar hele leven met nog een ander hondje heeft samengewoond is het niet noodzakelijk dat zij samen geplaatst wordt of bij een andere hond. Luna is een beetje jaloers aangelegd en het allerliefst heeft zij haar baasje voor zich alleen. Luna is een Klein hondje, slechts 6,5 kilo en 28 cm hoog, maar haar karakter is best pittig.

Als Luna nieuwe mensen ontmoet is ze vriendelijk maar wel wat terughoudend. Ze wil mensen graag eerst leren kennen, dan is hete en knuffel en mag je haar ook oppakken. Haar vertrouwen is niet zo moeilijk te winnen hoor, dat gaat redelijk snel.  In huis is ze rustig, ze slaapt best veel.

Wie heeft ere en plekje voor deze lieve dame met persoonlijkheid?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Joke Feitsma per mail op joke@dierensteunlavida.nl of per telefoon op 06-41923104