Pina-Chica

Ras: 
kruising
Geslacht: 
Teef
Geboortedatum: 
24-02-2018
Locatie: 
is nog in Spanje
Status: 
Geplaatst
Plaatsingsdatum: 
09-01-2021

In het begin wat verlegen maar helemaal lief en leuk, dat is de omschrijving van Pina-Chica. Zij is aan komen lopen op een finca en liet zich pas na een paar dagen vangen. Eenmaal in het asiel bleek dat ze zwanger was en ze kreeg 5 pups. Pina heeft supergoed voor haar kinderen gezorgd, ze heeft ze de eerste maand niet één keer alleen gelaten.

In verband met de pups mocht Pina met haar kroost in het kantoortje van het asiel logeren en ze heeft zich keurig gedragen. Niets stukgemaakt of omgegooid.
Ze is gek op mensen, in het begin iets meer op mannen dan vrouwen, maar als ze je eenmaal kent is ze met iedereen okay. Ook met kinderen heeft ze geen probleem, maar soms schrikt ze als kinderen erg druk zijn of nerveus. Een gezin met rustige of wat ouderen kinderen is dus beter voor haar.

Pina heeft een mooi maatje, 13 kilo en 46 cm en ze loopt al goed mee aan de lijn. Haar nieuwe baasje hoeft dus geen krachtpatser te zijn. Wel rustig en geduldig zodat dit meisje op haar gemak uit haar schulp kan kruipen.

Met andere honden kan ze goed overweg, ze vindt het heerlijk om met hen te spelen en te rennen, logisch want ze is nog jong. Ook met katten gaat ze goed om.

Wie valt er voor dit prachtige meisje?

Contactpersoon voor dit dier: