Garci

Ras: 
Kruising terrier
Geslacht: 
Teef
Geboortedatum: 
20-11-2013
Locatie: 
is in Nederland
Status: 
Geplaatst
Plaatsingsdatum: 
01-08-2017

Garci is een grappig hondje van 3 ½ jaar jong dat nog niet zoveel geluk heeft gehad in haar leventje.
Ze werd in Nederland geadopteerd door een gezin met kinderen maar al snel bleek dat ze niet zo goed met kinderen overweg kan. Gelukkig vond ze een huis zonder kinderen, maar nu is er een kleinkind en Garci vindt kleine kinderen echt heel spannend. Een risico dus want ze gromt altijd naar de kinderen in het portiek bij haar huis. En problemen willen haar huidige baasje en wij ook natuurlijk liever voorkomen.

Garci is dus op zoek naar een huis zonder kinderen. Andere dieren zijn geen probleem voor haar. Met de kat des huizes speelt ze en ook met andere honden gaat ze goed om. Soms vindt ze een grote hond op straat een beetje eng maar als ze die grote eenmaal kent is het ook geen punt meer.

Bezoek in huis is ook niet zo in trek bij Garci. Soms reageert ze goed, maar soms blaft ze ook naar bezoek, vooral als ze de mensen nog niet kent. Er zit nog wel een stukje onzekerheid in dit kleine meisje, ook al gaat het bij haar huidige baasje steeds wat beter.

Wandelen vindt dit dametje ook helemaal geweldig! Ze geniet enorm als ze er met haar baasje opuit kan. Nog een goede eigenschap van Garci: buikje aaien vindt ze heerlijk! En ze heeft er ook het buikje voor, lekker zacht en een beetje mollig. ;-)

De vacht van Garci moet wel regelmatig door de trimmer onderhouden worden, ze heeft namelijk een plukvacht. Maar ook bij de trimmer gedraagt Garci zich keurig.
Mee in de auto of in de tram vindt Garci wel leuk. Ook kan ze prima een paar uurtjes alleen thuis blijven.

Samengevat zoeken wij dus een lieve baas, met enige hondenervaring, die Garci goed kan begeleiden bij nieuwe en spannende gebeurtenissen  zoals bezoek, kindjes op straat en grote honden.
Haar nieuwe baas heeft geen kindertjes in huis, maar een stabiele iets oudere hond kan prima zodat Garci zich wellicht wat op kan trekken aan haar soortgenoot.

Meld u snel aan want achter dit grappige snuitje, zit een klein, onzeker, maar ontzettend lief hondje dat graag vrienden voor het leven maakt.

Contactpersoon voor dit dier: