Robby (is in Nederland)

Ras: 
kruising terrier
Geslacht: 
Reu
Geboortedatum: 
26-03-2003
Locatie: 
is in Nederland
Bijzonderheden: 
is al wat ouder
Status: 
Geplaatst
Plaatsingsdatum: 
01-04-2017

Dit leuke terriër-hondje is al 13 jaar maar is nog heel fit voor zijn leeftijd. Hij is lief en aanhankelijk naar alle mensen, gaat goed om met andere honden en ook met katten.
Hij is gewend in een huis te wonen en soms is hij een beetje stout omdat hij schooiert met eten en ook het eten van de katten weleens wil stelen.

Robby is geen keffertje en gedraagt zich keurig bij het lopen aan de lijn. Ook in de auto en alleen thuis gedraagt hij zich keurig.
In het begin heeft hij in huis wel eens zijn poot opgetild (markeergedrag) maar nu hij eenmaal beter gewend is en heeft geleerd dat je buiten moet plassen, gaat dit al stukken beter. Wel denken we dat het beter is hem te plaatsen in een huis zonder andere honden. Als er andere honden in de buurt zijn gaat hij toch weer markeren in huis.

Wie heeft er een rustig plekje voor deze lieverd, die graag gezelschap heeft en dan heerlijk met zijn kopje op schoot bij je komt zitten? Een huis waar hij weinig alleen hoeft te zijn en de aandacht niet hoeft te delen.