Trufo

Ras: 
Kruising
Geslacht: 
Reu
Geboortedatum: 
06-08-2021
Locatie: 
is in Nederland
Bijzonderheden: 
jonger dan een jaar
Status: 
Geplaatst
Plaatsingsdatum: 
12-06-2022

Trufo is een beetje beledigd. Waarom? Omdat Trufo weet dat hij heel knap is, hij weet ook dat hij heel lief is, hij weet dat hij meestal goed luistert... meestal omdat Trufo nog heel jong is en een beetje aan het puberen is, ook weet hij dat er niets en niemand is die hij niet leuk vind. Trufo maakt werkelijk met iedereen vriendjes. Of je nou een mens bent, een hond, een kat of een ander dier. Hij vind alles leuk. Een echt jonge hond die nog zo graag en zoveel wil leren en spelen. 

Maar toch lijkt niemand hem serieus te zien staan. Trufo zit al een flinke tijd in opvang in Den Haag waar hij veel leert en nog meer mag spelen. Hier geniet hij altijd van. Zowel buiten als binnen. Trufo gaat steeds beter luisteren en in het gastgezin mag hij zelfs sinds kort even los lopen. Hij is inmiddels zo gewend geraakt dat hij zich heel erg thuis voelt in deze roedel. In het gastgezin heeft hij leren zitten, liggen, als je hem roept komt hij bijna altijd meteen naar je toe. Trufo is ook al zo goed als zindelijk. "Zo goed als" omdat als hij enthousiast is er soms nog een ongelukje gebeurd in de vorm van een plasje.  

Voor Trufo zoeken we iemand die toch wel stevig in zijn of haar schoenen staat omdat hij best sterk is en vrij groot word. Trufo heeft ook een consequent baasje nodig, want soms wil hij je wel eens uit testen. Maar als je dan laat merken dat bepaald gedrag niet gewenst is zal hij snel stoppen met wat hij doet. 

Trufo wil graag een plekje waar de baas veel met hem gaat ondernemen. Hij heeft veel energie die hij maar al te graag kwijt wil. Hij is echt een lieve, vriendelijke, knappe gezelschapshond waar je echt heel veel plezier mee kan hebben.

Wie geeft hem deze kans?

Kat : ja
Hond : ja
Zindelijk : zo goed als
Angstig : nee
Mensen /kinderen : heel goed
Gecastreerd : ja

Contactpersoon voor dit dier: