Gabber (in NL)

Ras: 
Kruising Pointer
Geslacht: 
Reu
Geboortedatum: 
2012
Locatie: 
is in Nederland
Status: 
Gereserveerd

Eén van onze trouwe gastgezinnen heeft deze leuke en ongecompliceerde hond in de opvang:

Dit is Gabber, een ontzettend lieve en makkelijke kruising Pointer van 7 jaar. Hij is gecastreerd, ingeënt, gechipt en heeft een Europees paspoort. Nu nog op zoek naar een eigen baasje.

Gabber verblijft momenteel in een gastgezin in Gouda met meerdere honden in opvang, zowel reuen als teven. Geen enkel probleem. Hij past zich direct aan. Is helemaal zindelijk, loopt netjes aan de riem en ligt genietend in het kleinste mandje dat hij kan vinden. Het is een beetje een vrolijke clown en maakt je elke dag wel een paar keer aan het lachen...

Gabber komt uit een asiel in de buurt van Barcelona. Daar heeft hij 6! jaar moeten doorbrengen. En dat voor zo'n sociale en aanhankelijke hond als Gabber... Zo triest. Gelukkig heeft hij er niets aan overgehouden en is het gewoon een ontzettend leuke en ongecompliceerde hond met veel eigenschappen van de Pointer. Hij heeft daarom ook een bijzondere interesse voor waterwild, trekt dan zijn voorpoot op een blijft als gebiologeerd staan kijken.. Verder staat hij, net als een Pointer, hoog op de poten.

Het is een vrolijke, gezellige hond, een echt maatje. Hij heet ook niet voor niets Gabber, doet zijn naam eer aan!

Wilt u meer weten over Gabber? Neem dan contact op met het gastgezin via de contactgegevens verder op deze pagina.

Contactpersoon voor dit dier: