Sara

Ras: 
kruising
Geslacht: 
Teef
Geboortedatum: 
24-11-2019
Locatie: 
is nog in Spanje
Status: 
Gereserveerd

Klein en ontzettend slim, dat zijn de trefwoorden voor Sara. Maar ook erg lief en gehoorzaam. Vlak nadat ze gevonden was heeft Sara een tijdje in een gastgezin gewoond. Ze kwamen er al snel achter dat dit kleine meisje heel graag leert. Ze kon in korte tijd netjes meelopen aan de lijn en luistert goed als je haar roept.

Sara is erg sociaal naar mensen en andere dieren, zowel honden als katten. Met de honden in het asiel speelt ze nu heel veel.
Sara is nog jong, van november 2019, en heeft veel afleiding nodig. Lekker wandelen en spelen met de baas of een hondenvriendje, dan is ze in huis ook rustig.
Sara is 40 cm hoogt en weegt nu 5,3 kilo.

Haar nieuwe baas moet wel opletten met de omheining in de tuin. Sara kan goed springen en als er iets leuks te beleven valt aan de andere kant van de omheining springt ze er zo overheen. Het is dus belangrijk dat ze ook in de tuin aangelijnd is, zeker in het begin.

Samen met 2 broertjes werd Sara gevonden in een doos bij het ziekenhuis. Ze waren toen net 2 maanden oud, maar gelukkig werden ze op tijd gevonden en hebben ze niet te lang in de kou gezeten.

Wie wil het nieuwe baasje worden van deze kleine slimmerik? Dat wordt vast genieten!

Contactpersoon voor dit dier: