Corsario

Ras: 
Mix Gordon Setter
Geslacht: 
Reu
Geboortedatum: 
20-12-2011
Locatie: 
is nog in Spanje
Status: 
Gereserveerd

Corsario is een mooie Gordon Setter-mix en is rond de 7 à 8 jaar oud. Hij heeft een prachtige gekleurde kop met een mix van donker- en lichtbruin. Zijn schofthoogte is rond de 53 cm.
Corsario is op straat gevonden, dus er is niets bekend over zijn achtergond. De vrijwilligers van het asiel dachten dat hij jonger was gezien zijn mate van energie, doch zagen ze aan zijn gebit dat hij al wat ouder is.
Hij houdt van mensen en geniet van de aandacht die hij krijgt in het asiel. Hij is geen blaffer en wacht rustig op wat komen gaat. Corsario is sociaal naar andere honden, zoals in het asiel blijkt. De vrijwilligers hebben getest hoe hij reageert op katten en deze 'katproef' liet geen bijzonderheden zien.
Setters staan bekend als zachtaardig en tevens actief, zo dus ook Corsario. Hij zal dagelijks een stevige wandeling nodig hebben, om daarna heerlijk te kunnen slapen. Corsario loopt overigens goed aan de lijn.
We zijn voor deze leuke hond op zoek naar iemand die hem een mooi thuis kan bieden met de liefde en uitdaging die hij zeker verdient.

Contactpersoon voor dit dier: