Goofy (in NL)

Ras: 
kruising Basset of Sabueso
Geslacht: 
Reu
Geboortedatum: 
5-7-2016
Locatie: 
is in Nederland
Status: 
Geplaatst
Plaatsingsdatum: 
05-05-2018

Lieve en sociale Goofy verdient een hele leuke en ervaren baas die lekker met hem wil gaan trainen en werken!

We zoeken voor deze leuke puber bijvoorbeeld een baas met ervaring met jachthonden en een huis met een tuin en een andere stabiele hond.
Goofy is een prachtige ruwharige kruising, waarschijnlijk met een Sabueso (een Spaanse jachthond), Brak of een Basset. Hij is 57 cm hoog en weegt ongeveer 25 kilo. Hij is in Spanje op straat gevonden, hoewel hij nog erg jong is heeft hij het daar waarschijnlijk niet makkelijk gehad. Goofy is heerlijke puber die nog van alles zal moeten leren. Hij verblijft op dit moment in een gastgezin met meerdere honden. Goofy is een hele lieve en vriendelijke hond die iedereen gezellig begroet bij binnenkomst. Hij is spontaan en sociaal naar de andere honden en houdt erg van knuffelen. Met de andere honden is hij gek op spelen. Natuurlijk heeft hij nog opvoeding nodig.  Hij laat zich met consequente en duidelijke begeleiding al heel goed trainen. Zijn gastgezin is bezig met het aanleren van de basiscommandos.
Hij is zindelijk en het alleen zijn gaat steeds een beetje beter, maar dit zal verder opgebouwd moeten worden.  Katten vindt hij maar vreemde wezens, maar hij doet ze niets.

Goofy is een hond die het heerlijk vindt om actief bezig te zijn. Bijvoorbeeld met jachttraining en speurwerk. We denken dat Goofy vanwege het feit dat hij sterk is eventueel beter geplaatst kan worden bij wat grotere kinderen.

Welke ervaren baas vindt het leuk om met Goofy te gaan trainen en hem verder te begeleiden?

Contactpersoon voor dit dier: